Uppladdning av bilder och bilagor

För att ladda upp en bild i en artikel finns det två sätt att gå till väga

Drag and drop

Ta en bild från datorn och dra in den till artikeln. Via Drag and drop är det möjligt att ladda upp fler bilder på samma gång.

Ladda upp

Under avdelningen "Media". Klicka på "Ladda upp ny media" och välj bilden på din dator. Om du vill ha en bild från mediabanken klicka på "lägg till media". Detsamma gäller för bilagor.

Du byter plats på bilderna genom att dra i den prickade ytan i högerkanten.